0 La Dolce Vita. Ar Roberto 20.04.2018 Kristīne Spundiņa gatavo maltās gaļas mērci ar spēcinošo turku zirņu pastu
0 La Dolce Vita. Ar Roberto 13.04.2018 Jānis Ķirsis gatavo pannā ceptu pikšu ar pavasara salātiem un kāļu biezeni
0 La Dolce Vita. Ar Roberto 12.04.2018 Liene Sondore gatavo pilngraudu miltu-sēklu sausmaizes jeb plakanmaizes
0 La Dolce Vita. Ar Roberto 11.04.2018 Ilona Jurševska gatavo greipfrūtu salātus ar maskarpones-riekstu bumbām
0 La Dolce Vita. Ar Roberto 05.04.2018 Annija Putniņa gatavo kraukšķīgos pavasara salātus ar granātābolu un ciedru riekstiem
0 La Dolce Vita. Ar Roberto 27.03.2018 Edvards Smiltēns gatavo pērļu grūbu risoto ar bietēm un kazas sieru
0 La Dolce Vita. Ar Roberto 26.03.2018 Daiga Petkēviča gatavo savas firmas kotletes ar rīvētu kartupeli
1 La Dolce Vita. Ar Roberto 23.03.2018 Sabrī Abdelmasī gatavo kāršu pupiņas ar kinzu vasarīgam slaidumam